2015. január 7., szerda

Égi turul, ha útnak indul - kiegészítés az égi koronához

Döbbenetes dolgot találtam ma. Turul madarunknak az Aquilla (Atilla) csillagképet tartjuk számon. Csakhogy van ám egy másik turul is az Aquilla és a Nyilas csillagkép között! Ez a sas köd. Nézzetek csak rá!



Egy szív alakzat van a mellkasán. Szív , azaz egy éltető minőség. A magyar 6 elem rendszerben (szűz, tűz, víz, gőz, máz, láz) a kezdeti elemnek felel meg, melyben még nincs anyag, de benne van a lehetősége... vagyis a szűz. (Ebben indul majd meg az élet, azaz a láz... lesz.) Tudjátok mi van ennek a szívnek a belsejében? Ugyan az, ami Nimród tarsolyában... egy csillagbölcső! Tehát az anyag épp itt keletkezik. Úgy is nevezik, a"Teremtés oszlopai".



Még az ateista tudomány is "Isten kezének" nevezi. Tehát a Tejút ezen pontján, ebből a Turulból csillagok születnek.

Most viszont, valami egészen döbbenetes jön! A Sas köd, a Kígyó csillagképhez tartozik, annak is a farok részéhez. A Kígyó csillagképe ugyanis az egyelten, amely 2 egymástól különálló részből áll (mégis 1 csillagképnek tekintjük): az alsó és a felső részből. Mostanában elég sokat foglalkoztam valamivel, ami szintén alsó és felső részből áll. Bizony a Szent Korona. Négy bejegyzéssel ezelőtt írtam, hogy az a Déli Korona és az Északi Korona egybeolvasásával valósul meg az égen. Nem fogjátok elhinni, hogy hová vezet ennek az alig látható Turulnak az útja! Bizony-bizony, a Kígyótartón át, éppen az Északi Koronához, hiszen a Kígyó feje, maga a kereszt a koronán! 

Mit is mondtunk az imént erről a turulról, a Szűz minőséget képviseli? Hová vezet az útja? Éppen a Szűz csillagkép, és a Ökörhajcsár felé (mely Nimród lelkiségének és szellemiségének megjelölője).  Az Északi Koronát tehát ez hozza el!

Összegezve tehát, a Déli Korona az anyagi, világi hatalom jelölője, a tökéletes testiségben megjelenő Turul (Aquilla, Atilla) által kerül a tökéletes testiségben megjelenő Nimród fejére.  A szakrális Északi Korona a Sas ködön által (mely testiségében gyenge, lelkiségében erős turul) kerül a testiségében gyenge, lelkiségében erős Nimród fejére... kiteljesítvén a tökéletes szellemiséggel.



Megjegyzés: Az Orion, tehát a "hivatalos" Nimród csillagkép, rajta van a Napúton, beavató csillagképként tartjuk számon. A világi uralkodónak le kell tudnia hozni a felső világ üzenetét a földre. A másik bevató csillagkép, mely szintén rajta van (rejtve) a Napúton, a Kígyótartó. Ennek  "programja" a Krisztusi gyógyítás képessége... azaz még az alvilágból is fel tudja támasztani a halottakat. A görög hagyományban Aszklépiosz-nak feleltethető meg, akinek mestere Kheiron kentaur, azaz egy szkíta mágus (Nyilas) volt. Az ő gyógyító pálcája a  caduceus, egy szárnyas(!) bot, amelyre 2 kígyó(!) tekeredik fel, egy fekete és egy fehér. A bot az őselemek megidézője (indul a szűzből, szárny:levegő, bot:föld, kígyók: tűz-víz, maga a folyamat a láz). Ezen elemek a beavatás eszközeiként szolgálnak. A szellem és a lélek működésébe vezet be.

Milyen káprázatos...


Utolsó megjegyzés csak ennyi: Emese álma...







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése