2016. január 18., hétfő

Asztrológiailag kiemelt napok 2016 Vízöntő

JANUÁR 20-án délután szertartás keretében léptetehtjük be a Napot a Vízöntő tropikus zodiákus jegyébe. Nem lesz könnyű helyzetünk, mert a Nap belépésekor tetőzik egy mentális feszültséget jelző fényszög, mely feszültséggel teljes világi állapotokat, pusztulással, pusztítással, erőszakkal, válságos, robbanékony helyzetekkel kapcsolatos megpróbáltatásokat sejtet (C R6) és a 22-én beteljesülő ( C R MJ). 

23-án köszönthetjük a Bak jegyébe lépő Vénuszt (Dj). Érzelmi életünkben mostantól hidegséget, részvétlenséget is tapasztalhatunk; jól tesszük ha inkább összeszedetten, szolgálatkészen, diplomatikusan veszünk részt a történésekben. 

30-án, illetve február 1-én újra jelentkezhetnek a 20-22-én tapasztalt mentális feszültségek, rossz híreket kaphatunk, melyek indulatokat gerjeszthetnek bennünk(CMJ), (CR6). Ha sikeresen kezelni tudjuk a fent leírt feszültségeket, akkor...

...3-án jó erőben érezhetjük magunkat (EPJ), illetve összeszedettséget, koncentrációra való hajlamot tapasztalhatunk magunkban (APG). 

6-án érzelmi életünket borzolhatja fel a transz-szaturnáliák közötti feszültség (DMJ), (DR6). 

7-én igen jól tesszük, ha gyakoroljuk a visszafogottságot és nem engedjük szabadjára akaratunkat, mert könnyen keveredhetünk veszekedős-verekedős helyzetekbe (ARE). 

13-án léptethetjük be újra a Merkuriuszt a Vízöntő jegyébe (Ck). Újra megerősíthetjük magunkban szellemi ideáljainkat, illetve elkötelezhetjük magunkat embertársaink, a közjó szolgálata felé. 

17-én újabb átléptető szertartást végezhetünk (Dk). Jól tesszük, ha ebbe énekes-zenés elemeket is beiktatunk, illetve oltárunkon helyet biztosítunk a szépségnek, a finomságnak és a harmonikus formáknak. 

A jelenlegi időszakban nyugati irányba fordulva érdemes végeznünk az imádságot! Ebben az irányban kizárólag azok az imák hatékonyak, amelyek az elengedésről szólnak. Érdemes tehát imáinkban elengedni a rossz szokásainkat, a fölös kilóinkat, a káros szenvedélyeinket, a fejlődést gátló belső tulajdonságainkat, régi szerelmeinket, eltávozott szeretteinket, a türelmetlenségünket, az irigységeket, másokat kritizáló hajlamunkat, stb., de főleg a félelmeinket. Az ima előtt érdemes átgondolni, hogy minek az elengedésére kérünk segítséget, együttműködést a Teremtőtől. 

Január 18., hétfő: 10.36 – 10.46.
Január 19., kedd: 10.32 – 10.42.
Január 20., szerda: 10.28 – 10.38.
Január 21., csütörtök: 10.24 – 10.34. 
Január 22., péntek: 10.20 – 10.30.
Január 23., szombat: 10.16 – 10.26.
Január 24., vasárnap: 10.12 – 10.22.

Az imádkozás ideje lehetőség szerint pontban a megadott időben kezdődjön, s töltse ki a tízpercnyi időt! Hosszabban lehet imádkozni, mint a megadott tíz perc, rövidebben lehetőleg ne.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése