2014. január 11., szombat

Farsang vagy barlang?

Ahogyan a csillagok is megerősítették, hogy vállalásunk - a magasabb emberi minőségek elérése, a bennünk élő fény újjászületésével - a teremtett világ jelen működésével azonos, a valós tettekre helyeződik a hangsúly. Ez már nem is igazán az információgyűjtés kora, azok már készen állnak, csak olvasni kell tudni belőlük és főleg tenni.

A fény karácsonykor már megszületett, ám mi még nem születtünk újjá. Épp csak megfogant bennünk e csodás fénymag, mely a napokban ágyazódik be. Még lehetett eddig bizonytalanság, még "veszélyben" a megtermékenyített petesejt, hiszen a Bak "szakálla" vagy a "sakál" veszi körül, mely hatalmas negatív erőket képes mozgósítani. (Ez a Bak csillagjegy középső Hold-háza.) 

A fogantatás (melyet Vízkereszttől számolok) utáni 11-12. napon  a termékeny petesejt beágyazódik. Lassan tehát átérünk a Bak harmadik Hold-házának támogatása alá, mely maga a "Csecsemő". Mivel farsang ideje van, az általunk vágyott minőség sorsa még mindig nem dőlt el. Tele vagyunk kísértéssel, kifogásokkal: 

"Talán nincs is most időm magammal foglalkozni, mert most fontosabb a... Vagy: de nem is tudom, honnan szerezzek vízdesztilláló készüléket, a fene bajlódik ezzel." - stb.

Ez nem véletlen. Ilyen hatások érik az embert, de pár napon belül el kell dönteni végleg, hogy hagyjuk magunkat eztán is játékszerként irányítani a teremtett világ energiái által, vagy kezünkbe vesszük a jelenünket és mi válunk irányítóvá! Az esszénus azonosulás és a mazdaznan vízkúra nem azért lett bejegyzéssé, mert érdekes olvasmány, hanem mert 1-1 kézzelfogható módja annak, amit most tennünk kell. 

Január 15-18. között tehát átlépünk egy új minőségbe, ha tesszük, amit tennünk kell. Az ösztöneink farsangi karneváljában milyen napok vannak ekkor a kalendáriumban? Jan. 15. Remete Szent Pál;. Remete Szent Antal17; Piroska; 18; Szent Margit. Olyan emberek, akik elérték földi létezésükben a legmagasabb emberi minőséget. Olyan emberek, akik elfordulnak a "barlang" felé, azaz befelé valójuk felé, akik elfordulnak az ösztönvilág kísértései és kifogásai elől. Gondoljátok, hogy mindez a véletlen egybeesés? Véletlenül egyeznek napra pontosan a feladatok és a lehetőségek? Láthatjátok, hogy ami most veletek történik, az nagyon is időszerű. De mi döntjük el, hogy sodródunk tovább az "árral", vagy annak lendületével indulunk el a tényleges fejlődés útján! Erről kell döntenetek a napokban!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése